BOLIGVENTILATION 

Hos Overgaard Ventilation levere vi ventilation til boligkunder. Vi har 2 løsninger som vi installerer i jeres bolig. Boligpakke med et comfort anlæg som monteres på loftet eller i bryggers. Ventilationsanlægget har et friskluftindtag og et afkast, disse 2 rør monteres til riste i gavl eller taghætter. Fra ventilationsanlægget monteres der rør og loftventiler til alle rum, ventilationsanlægget bliver opstartet og indkørt efter boligens m2.Et-Rums ventilation er vores anden løsning. Vi bore et hul i facaden og monterer en indedel og en udedel og installere ventilationen til stikkontakt. Vores store boligpakke tager 3 dage og installere og Et-Rums ventilationen tager kun 1 dag. Se priser for installation under fanen priser.

BEDSTE VENTILATOR PÅ MARKET


BRINK AIR 70

VENTILATION TIL VARMEGENVINDING (TYSK KVALITET)


Brink Air 70 er den ultimative løsning, der kombinerer alle egenskaber for varmegenvindingsventilation i én kompakt enhed. Det er det mest lydløse decentrale apparat, der findes. Ingen luftkanaler kræves. Det gør Brink Air 70 til et fremragende valg til ventilation af enkeltstående rum. Apparatet kan installeres fuldstændigt i ydervæggen, og dets egenskaber gør det særligt velegnet til renoveringsapplikationer, ombygninger eller kompakte nye egenskaber.

Funktioner af Brink Air 70:

 • Meget lav støjbelastning
 • Godkendt i henhold til europæiske regler
 • EN13141-8
 • 100% omgåelse
 • Effektivitet op til 92%
 • Meget energieffektiv
 • Forsyningsspænding [V/Hz]230/50
  Beskyttelse grad Indvendig
  sektion IP20/ Udvendigt dæksel IPX4Dimensioner (b x h x d) [mm]Se illustration af dimensioner
  Kanaldiameter gennem væggen [mm]Ø250Vægt
  [kg]12 (13.5 med udvendigt dæksel)
  Filter klasse2 x G4 (udstødning)
  & 1x G4 (forsyning)
  Ventilatorindstilling (fabriksindstilling)1 2 3 4 5
  Ventilationskapacitet [m3/h]15 25 40 55 70
  Nominel effekt [W] 4.2 5.3 8.0 14.023.5
  Nominel strøm [A] 0.05 0.07 0.10 015 0.23
  Maks. nominel strøm [A]1.3
  Cos F 0.34 0.34 0.36 0.4 0.45TYSK KVALITET100% BYPASS
OM SOMMEREN BRUGER APPARATET DEN KØLIGERE NATLUFT. INGEN GRUND TIL AT ÅBNE ET VINDUE, 100% BYPASS AKTIVERES AUTOMATISK. DET GØR HJEMMET MERE BEHAGELIGT, OG DET HOLDER STØJEN UDE, MEN OGSÅ SKADEDYRENE.Lydløs og lavenergivenlig
Brink Air 70 er med sin sofistikerede teknologi et meget støjsvagt decentralt ventilations apparat. Derudover er apparatets energiforbrug meget lavt. Den friske indblæsningsluft ledes gennem den indbyggede rørvarmeveksler, hvor den forvarmes af den uaktuelle og varme luft, der udtømmes fra rummet. Det resulterer i utilstrækkelig ventilation med næsten ingen varmetab.

DECENTRAL VENTILATION
AIR 70 ER ET DECENTRALT VENTILATIONSAPPARAT TIL VARMEGENVINDING (HRV). APPARATET INSTALLERES MEGET LET PÅ EN UDVENDIG VÆG. VENTILATIONSLUFTEN TILFØRES OG UDLEDES LIGE GENNEM YDERVÆGGEN. INTET KANALSYSTEM KRÆVES.

 


Frostsikring
Den termiske effektivitet påvirkes ikke af lave udetemperaturer. Den indbyggede forvarmer forhindrer varmeveksleren i at fryse og sikrer, at luftstrømmen gennem Brink Air 70 opretholdes.

DESIGN
DEN KOMPAKTE VENTILATION PÅ INDERSIDEN AF VÆGGEN ER AF ET SLANKT, DISKRET DESIGN. DU KAN MALE AIR 70 I ENHVER FARVE, DU ØNSKER, BARE FØLG INSTRUKTIONERNE. DET FÅR AIR 70 TIL AT PASSE IND I ETHVERT INTERIØR. DER ER ET UDVALG AF GITRE I FORSKELLIGE FARVER TIL FACADEN.Lille størrelse, stor kraft
Brink Air 70 er et kompakt decentralt ventilations apparat. Dens ventilationskapacitet er høj: op til 70 m3/t, mens kanalens diameter i ydervæggen stadig er meget lille (Ø 250 mm). Desuden overholder apparatet fuldt ud de europæiske regler (EN 13141-8).


HVORFOR VENTILATION


Ventilation er utroligt vigtigt for et godt og sundt indeklima i din bolig. Et dårligt indeklima kan være til skade for både beboere og boligen. Med god boligventilation sikrer du, at der er mindre risiko for fugt og skimmelsvamp i din bolig. Det bliver et sted, hvor du og din familie kan trives.
Boligventilation kan have mange fordele. Det kan hjælpe med at skabe et sundt indeklima i din bolig, reducere risikoen for fugt og skimmelsvamp, og endda reducere varmeregningen. Et boligventilationsanlæg sørger for at ventilere luften i din bolig, så du opnår et optimalt indeklima med stabil og miljøvenlig luftudskiftning. Hvis du har problemer med manglende udluftning, dug på ruderne eller fugt i boligen, kan det være en god idé at overveje at få installeret et boligventilationsanlæg